Защо да използваме витамин C и ревю нa Vitamin C серума на Revolution Skincare

Ако все още не използвате серум с витамин С в рутинната си грижа за кожата, сега е моментът да помислите дали не поправите това. В този поста ще споделя с вас пет причини, поради които трябва да използвате серум с витамин С. Както и кратко ревю на този, които аз използвам последно време – Vitamin C серума на Revolution Skincare.

5 приничи защо да използваме витамин C в бюти ритуалите си.

  1. Изсветлява тена на кожата: Витамин С е мощен антиоксидант, който може да помогне за подобряване на външния вид на неравномерния тен на кожата, като придава на кожата по-ярък и по-сияен вид.
  2. Предпазва от стресови фактори на околната среда: Витамин С помага за защита на кожата от стресови фактори на околната среда като замърсяване и UV лъчи. Това може да помогне за предотвратяване образуването на фини линии и бръчки, както и други признаци на стареене.
  3. Намалява появата на тъмни петна: Витамин С може да помогне за намаляване на появата на тъмни петна и хиперпигментация, като придава на кожата по-равномерен и равномерен тон.
  4. Увеличава производството на колаген: Витамин С играе жизненоважна роля в производството на колаген, което помага да се придаде на кожата по-стегнат и по-млад вид.
  5. Подходящ за всички типове кожа: серумите с витамин С са подходящи за всички типове кожа, което ги прави универсална и ефективна опция за грижа за широк спектър от кожни проблеми. От акнеична до много суха или дехидратирана.

Включването на серум с витамин С в грижата ви за кожата може да осигури много ползи. Независимо дали искате да подобрите видът й, заради слънчеви петънца или да я предпазите от стресовите фактори на околната среда, серумът с витамин С определено си заслужава да бъде разгледан.

Сега … за Revolution Skincare Vitamin C Serum*. Използвам този серум два пъти на ден, сутрин и вечер, след почистване и тонизиране на кожата. Той ма лека, течна консистенция, която има хидратиращо действие и след него остава лек озаряващ ефект. Има и фин цитрусов аромат, който много ми харесва.

Забелязах значително подобрение в цялостния вид на кожата ми, откакто го използвам. Кожата ми със сигурност изглежда по-сияйна. Едно от нещата, които харесвам в този серум е, че е подходящ за всеки тип кожа. Може би за по-мазни кожи ще е по-тежък, но вечер би бил чудесно подхранващо средство.

Определено ви препоръчвам да пробвате Revolution Skincare Vitamin C Serum. Хидратиращ, озаряващ и бюджетен. След това ми кажете какво мислите!

*Revolution Skincare Vitamin C Serum ми е предоставен като ПР, но това не променя мнението ми за продукта или неговите качества.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *