Палитра Llums Delicious Nudes Ревю

О, прекрасни есенни цветове – колко много ви обичам аз!

Жалко само, че ви няма в дрогерията… Да – не намерих нито един по-топъл цвят в дрогерийната мрежа, освен тези в палитрата на Llums 05 Delicious Nudes.  И логично веднага ги взех.

5 малки “контейнерчета” по 1,2 гр., с красив подбор на матови цветове в телесни и топли тонове, със симпатична и изчистена пластмасова опаковка.

Тъй като това е първия ми продукт от марката, нямах особено големи очаквания. Не си бях “написала домашното” и не бях проверявала чуждото мнение в блоговете. Но, в момента, в който суочнах цветовете у дома вече имах съмнения дали ще ми хареса тази палитра. Започна едно прашене навсякъде около мен. Може да си представите после, когато използвах четка какво мазало настана. Факт – доста мои сенки са прашливи, но обикновено откъм пигмент нямам никакви забележки. За разлика от тук. На снимката в дясно – 3 цвята със средна пигментация (Cinnamon, Ginger, Chocolate) и и два, които не може да видите. Може би, цветът на единия е много близък до моята кожа (Toffee), но пък и светлия (Vanilla) също не показа възможностите си. И, не че за парите (10 лв.), които съм дала може да имам големи претенции, но много други дрогерийни марки предлагат доста страхотни продукти.

И, въпреки слабото им представяне, с малко повече упорство (и доста наслояване) може да се постигнат красиви визии.

Но, заслужават ли си усилията? Оставям на вас да прецените.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *