Розов спомен с аромат на Evidence

В живота ми има няколко марки, които са ми много на сърце. Някои, защото съм работила за тях, а други – просто, защото са били там цял живот. Такива са продуктите на Yves Rocher.

Yves Rocher Perfume Evidence with mirror and roses

Забелязвам, че последните години се отделя много внимание към тяхната козметиката, но парфюмите им са някак оставени в сянка. А, за мен те са ключът към марката.

Ако има аромати, с които да съм израснала и да ми носят най-милите спомени, то това са два парфюма на Yves Rocher. Единия е розовия Evidence, а другия любимия на майка ми Nature. Помня даже от къде ги взимаха.

А, вие спомняте ли си магазин Bonjour?

От тези два, за съжаление Yves Rocher спират производството на зеления Nature и остава само розовия Evidence да ми напомня за нежността на леля. Днес, години по-късно, той е на моята тоалетка.

Evidence е аромат, които заслужава да се опише изчерпателно. За това ще си помогна с парфюмерийно описание, за да придобиете представа за него, преди да тествате в магазините на бранда.

Girl with roses in front of mirror

Парфюма има дълготрайно, чисто и нежно усещане върху кожата. Той е част от зеленото парфюмно семейство, въпреки че за мен е по-скоро флорален. Има богат цветен аромат на роза дамасцена, с леки нюанси на плодове и мед.

Върховите му нотки са свежа теменуга, а сърцето му напомня жасмин и дива момина сълза. А, когато се разгръща, в основата му се усещат земни отпечатъци от мускус и пачули. Аромата носи истинска розова нежност, точно като изящните цветове на роза.

Парфюмите са моята асоциация с Yves Rocher. Kаква е вашата?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *