Моята тайна за бърз тен

Когато си бледолик като мен – златистия загар е абсолютната мечта! И, въпреки че времето сега е мрачно, много скоро ще излагаме на показ все повече крачета и ръчички и искаме те да са възможно най-красиви. 

Днес ще обърна внимание не на стандартните бронзиращи продукти, а на най-скорошните ми открития – моменталните бронзанти.

Накратко: Моменталните автобронзанти придават цвят на кожата още със самото си нанасяне и издържат до 48 часа върху й, дори при намокряне. За разлика от стандартните такива – имате резултат веднага, чиито интензитет можете да контролирате/коригирате.

Rimmel Instant Tan

Кратко ревю на Снежи ме отведе в един от най-евтините магазини* за препарати и козметика EVER! Оказа се не само, че е най-изгодния магазин, но и предлагат марки и продукти, част от които изобщо ги няма на нашия пазар. След обстойно преглеждане на всеки продукт, попаднах на автобронзанта на Rimmel. И … предвид, че за първи път виждах подобен продукт от марката просто го грабнах без да разглеждам етикет или описание изобщо. Няколко дни по-късно… вече готова да тествам новия си автобронзант установих, че не е стандартния такъв. И изненада – влюбих се в него!

Бронзанта е в голяма опаковка от 225 мл. с помпа, която позволява да се затваря със завъртане.

Представлява тъмно кафява, почти черна течност с малко по-гъста консистенция от лосион за тяло. Нанася се както стандартен от неговия тип. Плюса му е, че можете да видите местата, на които не сте разнесли равномерно количество или пък сте пропуснали.

Попива моментално. Току-що придобития Ви загар ще издържи до 24 часа или иначе казано до първия душ. Не цапа дрехите и не остава петна по хавлията 🙂

Можете да го намерите в 2 нюанса – light и medium. По всички критерии моя трябваше да е светлия, но както вече споменах – просто го грабнах. Но, не бих казала, че е твърде тъмен за моята кожа. А с повторно нанасяне постигате по-голям интензитет

Цена – около 6 лв.


*Продукта е купен от магазин Чист дом –
сайт
и адреси.

Понеже продукта се предлага само в тези магазини, ще Ви предложа още един вариант

True Legs

Малко загар и много блясък!

Нанася се супер лесно и както при всички спрейове – трябва да се впръсква от 20 см разстояние. Не разнасяйте, защото това довежда до неравномерност, разцапване и петна на места. Придава блясък – МНОГО блясък! В това му е чара. И понеже броката му е с малки частици, погледнато от по-далече придава онзи бляскав ефект, като след масло например. След нанасянето му трябва да изчакате 1-2 минути да изсъхне напълно и сте Good To Go!

Ще го намерите в дрогерии Lilly под формата на спрей с 75 мл. в 3 нюанса – light, medium, dark. За съжаление този бронзант е в толкова малък размер, че повече от 3 пъти ще Ви е трудно да го използвате.

Цена – около 4 лв.

Пробвали ли сте подобен продукт?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *