Galenic комплект с мини продукти – Първи впечатления

Въпреки че имах няколко месеца да използвам продуктите от този комплект (подарък от колежка за Коледа 🙂 ) все не имам нещо друго за доизползване. Така че реших този пост да бъде с първите ми впечатления.

Този изключително сладурски комплект съдържа ексфолираща пудра, хидратиращ лосион и гел-крем.

Хидратиращия лосион има лека, течна и приятна текстура, която попива в кожата моментално. Не оставя лепкави следи, но за малкото пъти, в които съм го ползвала, не оставя и усещане, че кожата ми е по-“пухкава”, хидратирана. За сега – не съм особено очарована. Но, определено за това бих могла да кажа чак след като го изхабя.

За ексфолиращата пудра може да видите мнението ми тук.
Накратко – страхотен продукт! И, тъй като е на стенд бай, докато изхабя стария си скраб, реших, че преди да напиша първите си впечатления тук трябва отново да я използвам и тогава да ви кажа мнението си – но да, отново съм толкова очарована от нея.

А, този симпатичен гел-крем за малкото пъти, в които съм го ползвала все се доказва с положително. Текстурата му е лека, с малки разтапящи се розови частички, които марката казва, че са рубинени микросфери. Обещава сияен тен, хидратиран и свеж вид на кожата. И, въпреки че ми е трудно да кажа след няколко пъти ползване дали рубините си вършат работа, досега крема доста ми харесва. Оставя кожата ми мека, пухкава, гладка и като кадифе на допир след неговото ползване. Но, както казах – рано е да кажа дали подобрява тена и/или състоянието на кожата ми.

Винаги са ми допадали комплектите с мини-та, не само за път, но като начин за пробване на нови продукти.

А, вие използвате ли ги за тест или само за пътуване?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *